Projecten

Leeuwenborgh Sittard nieuwe verlichting in de Aula

Al 30 jaar het adres voor elektra in Zuid Limburg

Nijsten Elektrotechniek B.V. heeft de afgelopen 30 jaar verschillende unieke projecten uitgevoerd. Van particulier tot zakelijk, grote of kleine projecten: wij doen het graag! Of het nu gaat om een renovatie van elektrotechnische installaties, de aanleg van nieuwe systemen of het updaten van uw technologie in huis, onze vakkundige medewerkers gaan met veel enthousiasme aan het werk. Kwaliteit en veiligheid hebben onze prioriteit, wij zijn pas klaar als u tevreden bent.

Zakelijke projecten

Zakelijke projecten

Ook zakelijk Limburg heeft Nijsten Elektrotechniek B.V. gevonden. Om met de moderne technologie mee te gaan is de Aula Leeuwenborgh Sittard voorzien van nieuwe LED armaturen en netwerkplekken. Zo kunnen de studenten nu zorgeloos internetten en een hapje eten.

Renovatieprojecten

Renovatieprojecten

Renovatieprojecten zijn tijdrovende projecten die met zorg moeten worden aangepakt. Vervanging van groepen en bedradingen, moderniseren van belichting en automatisering (domotica) zijn zaken waarvoor onze klanten aankloppen. Door de goede en persoonlijke aanpak zorgt Nijsten Elektrotechniek B.V. voor 100% tevredenheid.

Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten

Een droomhuis bouwen is één ding, maar het voorzien van sfeer is iets heel anders. Talloze tevreden klanten, van Vaals tot Venlo hebben hun nieuwbouwproject voorzien van verlichting, automatisering, domotica, dimmers, afstandsbedieningen en nog veel meer handige en veilige elektronische snufjes om hun woonplezier te vergemakkelijken en te vergroten. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op over nieuwbouw
Woonhuizen

Woonhuizen

Nijsten Elektrotechniek B.V. is al ruim 30 jaar een begrip binnen Zuidoost Limburg. Naast nieuwbouwprojecten behoort het moderniseren of digitaliseren van bestaande woonhuizen ook tot een van onze werkzaamheden. Wilt u ook uw elektronica thuis op afstand kunnen bedienen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden in domotica en maak het uzelf makkelijk! Zo kunt u bijvoorbeeld vanaf werk de thermostaat alvast een graadje hoger zetten om in een warm en behaaglijk huis thuis te komen.

Ik wil meer over domotica weten