35 jaar lang expertise

Al meer dan 35 jaar expertise in Elsloo en omstreken

Graag wil ik mij even aan u voorstellen als directeur en eigenaar van Nijsten Elektrotechniek B.V.. Dit jaar is het 11 jaar geleden dat ik Guus van den Akker Elektrotechniek overnam van Dhr. van den Akker. 

Na een voortvarende start heeft ons bedrijf hard moeten vechten om te overleven tijdens de afgelopen crisis. Ons bedrijf was één van de gelukkigen en momenteel is onze portefeuille weer goed gevuld en zien we de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Ons bedrijf is financieel gezond en beschikt over zeer gemotiveerde, talentvolle en gespecialiseerde medewerkers. De continuïteit van het bedrijf is hiermee gewaarborgd.

Op 1 januari 2018 heb ik mijn eigen identiteit  aan het bedrijf verbonden door een naamsverandering. Het voormalige Guus van den Akker Elektrotechniek staat nu bekend als Nijsten Elektrotechniek B.V.


Vanaf 1 januari 2019 zijn we verhuisd naar de Schuttersstraat te Elsloo. Mede gezien het feit dat ik zelf in Elsloo woonachtig ben en we vanuit deze locatie dicht bij Knooppunt Kerensheide zijn,  vanwaar we de snelweg richting Maastricht, Heerlen en Eindhoven direct kunnen benaderen. We hopen dan ook dat wij u vanaf deze nieuwe locatie weer van dienst mogen zijnNijsten Elektrotechniek B.V. te Elsloo is gespecialiseerd in o.a.:

  • Noodverlichting
  • Domotica
  • Intercom
  • Data
  • Camera beveiliging

Een belangrijke kernwaarde van ons bedrijf is service. Nijsten Elektrotechniek B.V. staat bekend als het bedrijf dat nét dat extra stukje service geeft. Aan correct advies en een persoonlijke benadering schenken wij veel aandacht, voor nu maar zeker ook in de toekomst. 


Juist daarom kiezen wij ervoor om onze kwaliteit en servicegerichtheid, zaken die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, te blijven ontwikkelen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor u als gewaardeerde relatie. Samen met onze vaste medewerkers staan wij op elk moment voor u klaar.

Wij hopen u in de toekomst van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet,
Nijsten Elektrotechniek B.V.
H.J.M. Nijsten