Projecten

projecten

Uw project in goede handen

Nijsten elektrotechniek heeft de afgelopen 30 jaar verschillende unieke projecten uitgevoerd. Van particulier tot zakelijk, niets is te gek. 

Elektricien Heerlen en Sittard

Zakelijke projecten

Ook zakelijk Limburg heeft Nijsten Elektrotechniek gevonden. Om met de moderne technologie mee te gaan is de Aula Leeuwenborgh Sittard voorzien van  nieuwe LED armaturen, en netwerkplekken. Zo kunnen de studenten nu zorgeloos internetten en een hapje eten.

Renovatieprojecten Nijsten elektrotechniek

Renovatieprojecten

 Renovatieprojecten zijn tijdrovende projecten die met zorg moeten worden aangepakt. Vervanging van groepen en bedradingen, moderniseren van belichting en automatisering (domotica) is waarvoor onze klanten aankloppen. Door de goede aanpak en persoonlijke aanpak zorgt Nijsten elektrotechniek voor 100% tevredenheid. 

  

Nieuwbouwprojecten Heerlen en Sittard

Nieuwbouwprojecten

Een droomhuis bouwen is één ding, maar het voorzien van sfeer is een ander. Verschillende klanten van Vaals tot Venlo hebben hun nieuwbouwproject voorzien van verlichting, automatisering, domotica, dimmers, afstandsbedieningen... u kunt het zo gek niet bedenken. 

Elektricien Heerlen en Sittard

Woonhuizen

Nijsten Elektrotechniek (voorheen Guus van den Akker) is al ruim 30 jaar een begrip binnen Zuidoost Limburg. Verschillende woonhuizen zijn door ons voorzien van elektrotechniek van Vaals tot Venlo. Steeds meer klanten kiezen voor domotica, ideaal voor het bedienen van elektronica op afstand.